China Signage Display Online Marketplace

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis

China Signage Display Online Marketplace

Bedrijfsprofiel

Signage van China Vertonings Online Markt met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten.
Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op Van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproduct.
De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en de eminente klantendienst, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.
Het platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal antwoorden op uw e-mail.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

De geschiedenisfabriek stelt hartstochtelijke, energieke, hardworking en intellectueel nieuwsgierige mensen tewerk die een rente in zaken en geschiedenis hebben. Ons personeel omvat bedrijfsmensen, creatives en archivarissen die ervaring bij andere publicitaire mededelingenagentschappen, bedrijven, media bedrijven, culturele instellingen en technologie en advies bureaus hebben.

In 1998, technologie-Lang officieel wordt gebaseerd op achttiende, December. Bij zijn vroege dagen, is het vloeroppervlak minder dan 40 acres en het personeel is minder dan 100. Zijn belangrijk product is 5 gallonmachine en water het vullen machine voor kleine fles. Nochtans, is ons hardworking technologie-Lang personeel bang van geen ontbering en dag en nacht werkend aan het productiefront, elk van dragen deze tot onze technologie-Lange nieuwe era bij.

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : $1,000,000-$5,000,000

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China China Signage Display Online Marketplace Certificaten China China Signage Display Online Marketplace Certificaten China China Signage Display Online Marketplace Certificaten China China Signage Display Online Marketplace Certificaten